Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 15 g di miele
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 8 g di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di cipolla a metà in senso verticale (1 cipolla piccola)
- 150 g di peperone rosso, in 4 spicchi, privato dei semi e delle membrane
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di rosmarino fresco, tritato
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Pane alla zucca e mandorle
5h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20 min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Pane ai cereali
3h
Pane agli spinaci
3h
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panini ai semi al Varoma
2h 30 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Piadina (vegan)
45 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.