Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
- 180 g di burro a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 240 g di farina autolievitante
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1000 g di acqua
- gelato alla crema, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appeltaart
1h 30 min
Bicchierini di avena alla zucca
2h 20 min
Cupcake ai marron glacé
1 Std.
Macedonia sottovuoto
2 Std.
Castagne sottovuoto
1h 30 min
Plumcake light al limone
55 Min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Torta soffice alla cannella (senza glutine)
1 Std.
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7u. 30min
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1h 30 min
Torta mele e zenzero al Varoma
2 Std.
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45 Min