Torta zucca e Golden syrup al Varoma

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.5 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 10min
12 fette

Suroviny

  • di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
    80 g
  • di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
    300 g
  • di burro a pezzi + q.b.
    180 g
  • uova
    3
  • di farina autolievitante
    240 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di bicarbonato di sodio
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    1000 g
  • gelato alla crema a piacere

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 238 kcal / 996 kJ
Protein 4.4 g
Tuk 14 g
Sacharidy 23.5 g
Vláknina 0.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...