Torta zucca e Golden syrup al Varoma

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.2 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
12 fette

Suroviny

  • 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
  • 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
  • 180 g di burro a pezzi + q.b.
  • 3 uova
  • 240 g di farina autolievitante
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1000 g di acqua
  • gelato alla crema a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 4.4 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 23.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...