Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 cucchiai di acqua fredda
Zucca e base
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Ripieno
- 3 uova
- 1 tuorlo
- 400 g di latte condensato zuccherato
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- panna montata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 912.3 kJ / 218 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 213.4 mg
Alternativní recepty
Salsa gravy (TM6)
20 min
Banana bread con semi di carrube
1h 45min
Latte matcha al cocco e caramello
1h 45min
Gallette des rois (senza glutine)
3h 30min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Cheese naan (vegan)
2h 30min
Cinnamon rolls
4h
Khao nom kok
35 Min
Burro di arachidi crunchy
20 min
Pad thai
45min
Cioccolatini bianchi con cuore di frutti rossi
4h
Quesadillas
3 Std.