Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 cucchiai di acqua fredda
Zucca e base
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Ripieno
- 3 uova
- 1 tuorlo
- 400 g di latte condensato zuccherato
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- panna montata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 912.3 kJ / 218 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 213.4 mg
Alternativní recepty
Cinnamon rolls
4 Std.
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1h
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min
Cestini di granola alle noci con yoghurt e frutta
55min
New York cheesecake
6h 30min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 Std.
Galette rustica alle ciliegie
2h
Hummus
10min
Coleslaw
10min