![Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5511337F-E21E-471E-9B82-E1A927D31944/Derivates/2FC3AD16-3355-40B5-A226-9B26C2DEC354.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry Paste
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz yellow onions, cut into wedges
- 1 long red chili, stem and seeds removed
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- 1 tsp grated ginger
- ½ oz cilantro leaves
- 1 ½ oz tomato paste
- 2 oz sliced almonds, toasted
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 14 oz canned coconut milk
- 10 oz beef stock
Cucumber Couscous
- 10 oz couscous
- 11 oz beef stock
- 5 oz Persian cucumbers, diced
- 2 oz sliced almonds, toasted
- ½ oz cilantro leaves, to garnish
- 8 - 10 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra chopped, to garnish
- 2 ½ oz olive oil
- ½ oz lemon juice
- ½ tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5380.3 kJ / 1285.9 kcal
- Protein
- 59.3 g
- Sacharidy
- 91.2 g
- Tuk
- 71.9 g
- Nasycený tuk
- 29.6 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 651.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Meat Sauce
1u. 45min
Red Rice
55 min
Tex-Mex Red Rice
1h
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Creamy beef curry
1h 15min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min