Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Pflaumen, entsteint
- 90 g Zucker
- 2 TL Zimt
- 250 g Milch
- 95 g Butter, davon 80 g in Stücken und 15 g geschmolzen
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g frische Hefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 80 g Marzipanrohmasse, in 12 Stücken
- 2 TL Hagelzucker
- 70 g Wasser
- 10 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drömmar
50min
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 godz.
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7h
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Herzhafter Quitten-Crumble
45min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2 Std. 30 Min
Milchreis mit Roter Grütze
50min
Apfel-Quark-Puffer
45min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45min
Mohn-Rugelach
3 Std.
Rote Grütze Deluxe
30min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min