Vegan baklava

Vegan baklava

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 40min.
25 stuks

Suroviny

  • ongezouten, gepelde pistachenoten
    200 g
  • suiker
    200 g
  • gepelde walnoten
    150 g
  • kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop
    1 tl
  • olijfolie
    200 g
  • filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)
    350 g
  • water
    150 g
  • ahornsiroop
    100 g
  • geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)
    1 el
  • rozenwater
    2 tl
  • citroensap
    2 tl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 68.8 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 1002 kJ / 239.5 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...