Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 200 g suiker
- 150 g gepelde walnoten
- 1 tl kaneelpoeder, en 1 el meer voor de siroop
- 200 g olijfolie
- 350 g filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)
- 150 g water
- 100 g ahornsiroop
- 1 el geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)
- 2 tl rozenwater
- 2 tl citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1002 kJ / 239.5 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 68.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalmvlecht
Žádné hodnocení
Fatayer met kaas en munt
2h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Pindakaas
5min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gozleme
1h 40min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Kleverige sesamkip
40min
Ijs van amarenakersen
8h 10 min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Tex-mexburger
4hod. 25min