Zařízení & příslušenství
Vegan baklava
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 40min.
25 stuks
Suroviny
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
68.8 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
1002 kJ /
239.5 kcal
Tuk
16.3 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegan lekkernijen
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sushi donuts
50min.
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Žádné hodnocení
Pindakaas Havermoutbal
Žádné hodnocení
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Žádné hodnocení
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Žádné hodnocení
Tunesische Chorba
45min.
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1hod. 30min.
Chorizo Quiche
2hod. 30min.
Rundsburgers met kaasvulling
40min.
Sacher taart
3hod.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Žádné hodnocení