Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 78.6 mg
Alternativní recepty
Crostata di scorze di agrumi
2 godz.
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 godz.
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Coppa cookies
3h 30 min
Pan di spagna salato natalizio
1h
Torta amaretti e mela
2 godz.
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30 min
Yogurt al mango
14 godz.
Paccheri zucca e provola
45 min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Crostata di pere e noci
1h 30 min