Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 78.6 mg
Alternativní recepty
Risotto mimosa
55min
Pappardelle alla papalina
30 min
Torta della nonna al cioccolato
1 godz. 30 min
Licurdia calabrese
1 godz.
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 godz.
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4 godz.
Torta della nonna (TM6)
1 godz. 30 min