Cheesecake al torroncino

Cheesecake al torroncino

4.5 23 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 30min.
12 porzioni

Suroviny

Base
  • 250 g torrone bianco, a pezzi
  • 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi
Crema
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 12 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 250 g di ricotta freschissima e ben sgocciolata dal siero
  • 250 g di mascarpone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 78.6 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1723.3 kJ / 411.8 kcal
Tuk 31.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 15.9 g
Sacharidy 24.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...