Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 250 g torrone bianco, a pezzi
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 100 g di burro, a pezzi
Crema
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723.3 kJ / 411.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 78.6 mg
Alternativní recepty
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Cheesecake al limone e lime
5h
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Gelatine gusto Champagne
4h 30 min
Zavata carsolina
5h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Torta frangipane alle mele
2u. 20min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min