Cheesecake al torroncino
TM6 TM5

Cheesecake al torroncino

4.5 (17 hodnocení)

Suroviny

Base

  • 250 g torrone bianco, a pezzi
  • 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
  • 100 g di burro, a pezzi

Crema

  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 250 g di ricotta, freschissima e ben sgocciolata dal siero
  • 250 g di mascarpone

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1723.3 kJ / 411.8 kcal
Protein
8.3 g
Sacharidy
24.5 g
Tuk
31.9 g
Nasycený tuk
15.9 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
78.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty