Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- du zeste de citron jaune
- 45 g d'huile d'olive
- 800 g de filet de poulet, sans peau, en lanières
- 60 g d'échalotes
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de fond de veau
- 500 g de pommes de terre nouvelles, coupées en deux si nécessaire
- 200 g de petits pois frais
- 300 g de pois mange-tout
- 1 c. à café de poivre vert
- 10 - 15 brins de cerfeuil frais
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de crème fraîche, min 30% M.G.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1520.5 kJ / 362.3 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Žádné hodnocení
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cabillaud en sauce tomate
30 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3 Std.
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 min
Galette des Rois à la frangipane
50 min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Saumon, riz basmati et sauce crémeuse à l'aneth
40 min
Velouté de courgettes
45 min
Sichuan spaghetti
Žádné hodnocení
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h