
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes coupées en morceaux (2 mm)
- 150 g de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 67 kcal / 283 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Riz Casimir
45min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Légumes sautés
10min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Petits pois et carottes
35min
Accompagnement à la courgette
30min