Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 150 g Saure Sahne
- ½ TL Pfeffer
Belag und Fertigstellung
- 200 g weiße Zwiebeln, halbiert
- 200 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 474 mg
Alternativní recepty
Milchreispizza
50 Min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Reibekuchen-Schneckchen
1 Std. 30 Min
Zwiebel-Flammkuchen
1 Std.
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5h
Milchreis
55min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Weißbrot-Lachs-Rolle
1 Std. 30 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Schwedische Brottorte
3h 45min
Gefüllte Champignons
1 Std. 20 Min
Knusperstangen
1 Std.