Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 15 g Öl
- 150 g Schinkenspeck, gewürfelt (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 60 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 138 mg
Alternativní recepty
Coleslaw
10 Min
Kartoffelrösti
40min
Reibekuchen
35min
Zwiebel-Flammkuchen
1u.
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min
Reibekuchen
35min
Kartoffelgratin
1h 10 min
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24 Std.
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35min
Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln
50min
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min