Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g Weizen
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Weinsauerkraut, abgetropft, grob zerzupft
- 3 Eier
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 300 g Kasseler, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 760 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45 min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25 min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15 min