Erbsen-Cremesuppe

4.6 364 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Butter
    30 g
  • Erbsen, TK
    1000 g
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
  • Crème fraîche
    300 g
    300 g Saure Sahne
  • Zitronenschale
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Salz
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 778 kJ / 187 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...