
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Butter
- 1000 g Erbsen, TK
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) -
300
g Crème fraîche
nebo 300 g Saure Sahne - ½ TL Zitronenschale
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 187 kcal / 778 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Erbsencremesuppe
30min
Erbsencremesuppe
25min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Gelbe Paprikacremesuppe
25min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Kartoffelcremesuppe
40min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40min
Schnelle Tomatencremesuppe
30min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35min