Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Walnusshälften
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, gewürfelt (1,5 cm)
-
1
TL Salz
nebo 1 TL Selleriesalz - 350 g Milch
- 60 g Butter
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Topinamburpüree
40 min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 min
Brokkoli-Mandel-Püree
40 min
Erbsen-Minz-Püree
25 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min