Zařízení & příslušenství
Leftover Vegetable Hummus
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
282 mg
Protein
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Eggplant and Lentil Salad
40min.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min.
Hummus with Peas and Beans
25min.
Dutch Baby Pancake
20min.
Hamantaschen
1hod. 55min.
Apple Tart
1hod.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1hod. 5min.
Lemon Caper Aioli
10min.
Virgin Passion Fruit Mojito
10min.
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min.
White bean purée and anchovy on crostini
45min.
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2hod. 40min.