Zařízení & příslušenství
Leftover Vegetable Hummus
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
282 mg
Protein
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
5min.
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min.
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2hod. 30min.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min.
Apple and Pear Detox Juice
10min.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min.
Skin Glow Detox Juice
10min.
Hummus with Peas and Beans
25min.
Mini Frittatas
35min.
Hamantaschen
1hod. 55min.
Dukkah
5min.
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min.