Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 250 g wheat flour
- 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
- 60 g water, cold
- ½ tsp fine salt
Topping and preparation
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 400 g silken tofu, drained
- 30 g olive oil
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tbsp starch
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
- 2 tbsp breadcrumbs, vegan
- 150 g cherry tomatoes, cut in half
- 30 g flaked almonds
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Baked spinach and eggs
40min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Paella with kidney beans
55min
Mushroom pastry
45 Min
Chili non Carne
1h
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Soy bolognese
40min
Falafel
1 Std. 25 Min