Zařízení & příslušenství
Crispy turkey and lentil meatballs
Příprava 25min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tuk
26.7 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Poultry
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Confetti Rice
45 dk
Tuna stew with potatoes
40 dk
Chicken with creamy vegetable sauce
50 dk
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 dk
Chicken with red peppers
1sa 5 dk
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 dk
Turkey burgers
1sa 25 dk
Turkey burgers
1sa 25 dk
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1sa
Energy smoothie
10 dk
Apple and Pear Hot Cereal
Değerlendirme yok