Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Shredded Lettuce
10min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Vanilla Bean Syrup
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Boiled Egg Mode
20min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Pulled pork burger
5h