Zařízení & příslušenství
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Příprava 10min.
Celkový 30min.
12 stuks
Suroviny
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
216.3 mg
Protein
6.6 g
Kalorie
866.4 kJ /
207.1 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Aan tafel in 30 minuten
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Rijstpap met tapioca
1hod. 10min.
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Žádné hodnocení
Fijngehakt rauw vlees
35min.
Lasagne bolognese met verse pasta
35min.
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14hod. 20min.
Gin en lavendelijs
14hod. 35min.
Millefeuille met chocolade en karamel
Žádné hodnocení
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min.