Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 80 g boter, in stukken
- 250 g filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)
- 300 g verse geitenkaas (zie tip)
- 40 - 60 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 12 aardbeien, in stukken
- honing, om te besprenkelen
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 866.4 kJ / 207.1 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 216.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Forelmousse
5 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Klassieke sabayon
15min
Flan van asperges met zeetong
No ratings
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Vitello tonnato
13 Std.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Basis brooddeeg
5 min