茭白烧肉

茭白烧肉

4.9 46 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 2 片
  • 15 克
  • 带皮五花肉 切块
    500 克
  • 啤酒
    200 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    15 克
  • 冰糖
    40 克
  • 茭白 切滚刀块(约250克)
    2 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.6 g
Kalorie 4585.7 kJ / 1096 kcal
Tuk 103.5 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 17.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...