Zařízení & příslušenství
茭白烧肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 人份
Suroviny
-
姜2 片
-
油15 克
-
带皮五花肉 切块500 克
-
啤酒200 克
-
生抽25 克
-
老抽15 克
-
冰糖40 克
-
茭白 切滚刀块(约250克)2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.6 g
Kalorie
4585.7 kJ /
1096 kcal
Tuk
103.5 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
17.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína