Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina manitoba
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 80 g di acqua
- sale grosso, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1834.3 kJ / 438.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 511.3 mg
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1h
Pizzette rosse
4h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 godz.
Panini al latte dolci
12h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4h
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 godz.
Panini ai semi al Varoma
2óra 30p
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Focaccia
6sa
Focaccia a bastone
5 Std.