Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 150 g de lechuga romana
- 2300 g de agua
- 1 chile ancho, desvenado
- 4 chiles guajillo, desvenados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de camarones medianos crudos, separados los cuerpos de las cáscaras
- 100 g de vino blanco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 350 g de maíz pozolero, precocido
- 3 cucharaditas de sal
- 250 g de calamar baby, limpio, cortado en aros con sus tentáculos
- 120 g de pulpo cocido, en trozos
- 200 g de filetes de pescado blanco, en cubos
- 4 cucharadas de orégano
- 6 limones, para servir
- tostadas, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1104 kJ / 263 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo encacahuatado
45 Min
Tepache
120h
Mixiote de pollo
1u.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
25 Min
Pambazos CDMX
2sa 30 dk
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 Std. 10 Min
Caldo de camarón
40 Min
Pozole Verde
1 Std. 20 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Costillas de cerdo agridulces
40 Min