Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 150 g de lechuga romana
- 2300 g de agua
- 1 chile ancho, desvenado
- 4 chiles guajillo, desvenados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de camarones medianos crudos, separados los cuerpos de las cáscaras
- 100 g de vino blanco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 350 g de maíz pozolero, precocido
- 3 cucharaditas de sal
- 250 g de calamar baby, limpio, cortado en aros con sus tentáculos
- 120 g de pulpo cocido, en trozos
- 200 g de filetes de pescado blanco, en cubos
- 4 cucharadas de orégano
- 6 limones, para servir
- tostadas, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1104 kJ / 263 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpo en chile morita TM6
1 Std. 30 Min
Pozole Verde
1h 20min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min
Pico de gallo con frutas y hierbabuena
15 min
Caldo de camarón
40 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 30 Min
Tamales sonorenses
2h
Caldo de camarón
25 Min
Machaca con huevo
35 Min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Aguachile de camarón
15 min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min