Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dunkler Biskuitboden
- Butter zum Einfetten
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 5 Eier
- 170 g Zucker
- 70 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 3 EL Kakao
Mürbeteigboden
- 100 g Butter kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Eigelb
Füllung und Belag - Zubereitung der Torte
- 1 Glas Sauerkirschen (680 g)
- 20 g Speisestärke
- 60 g Kirschwasser
- 60 g Puderzucker
- 100 g Kirschkonfitüre
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 4 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Schokoladenraspel
- 16 Belegkirschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2294 kJ / 548 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Käse-Sahne-Torte
6 godz.
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schoko-Biskuitrolle
14 godz.
Bienenstich
5h 30min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Bienenstich
3h
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4 Std. 30 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Schwarzwälder Kirschtorte
10h 30min
Kaffee-Schoko-Kuchen
7h