Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (volitelně)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
nebo 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Žádné hodnocení
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 λεπτ.
Patates Graten
1h 10 min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Žádné hodnocení
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Patates Graten
1h 10 min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 λεπτ.
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 min
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 min