Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (volitelně)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
nebo 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Žádné hodnocení
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Žádné hodnocení
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Žádné hodnocení
Vejetaryen Pizza
Žádné hodnocení
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Žádné hodnocení
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Pratik Peynirli Sufle
45 Min
Karamelize Elmalar
15min
Haşlanmış Bulgur
25min