Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sarımsaklı Sos
- 3 - 4 diş sarımsak
-
70
g sirke
nebo 70 g limon suyu
Çorba
- 60 g yoğurt
- 50 g un
- 1 yumurta sarısı
- 20 g limon suyu
-
500
g sığır işkembesi iyice temizlenmiş,küçük parçalara bölünmüş
nebo 500 g kuzu işkembesi iyice temizlenmiş,küçük parçalara bölünmüş - ¼ limon
- 1500 g su
- 2 diş sarımsak
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 772 kJ / 185 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lokma
4 Std. 35 Min
Pide
1 Std. 20 Min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5h 40min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Žádné hodnocení
Kereviz Salatası
10min
Elmalı Tart
1 godz.
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Kaymaklı Lokum
26 Std. 35 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min