Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 160 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eier
- 250 g Milch
- 300 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Frosting und Fertigstellung
- 60 g weiße Schokolade, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 6 Aprikosen aus der Dose halbiert, (insgesamt 12 Hälften), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Grütze-Torte
5 Std. 30 Min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 Std.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30min
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6h 30min
Oster-Zupfkuchen
2 Std.
Herzhafter Tannenbaum
1 Std.
Melonenkuchen
3 Std.
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1 Std.
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Ostertorte
7 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h