Zařízení & příslušenství
一口生煎包
Příprava 50min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
葱50 克
-
淀粉20 克
-
水200 克
-
姜20 克
-
花椒1 汤匙
-
鸡汤冻 请选择浓汤宝1 块
-
猪肉肉糜350 克
-
生抽5 克
-
老抽10 克
-
蚝油15 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
花椒粉½ 茶匙
-
麻油10 克
-
馄饨皮45 - 50 张
-
水 蘸取用
-
油 油煎用
-
芝麻 装饰用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1118.1 mg
Protein
29.5 g
Kalorie
2540.5 kJ /
607.8 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
85.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2022
12 recepty/-ů
Čína
Čína