Zařízení & příslušenství
白菜牛肉卷
Příprava 15min.
Celkový 40min.
8 个
Suroviny
-
牛肉肉糜300 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
麻油5 克
-
蚝油5 克
-
盐2 小撮
-
水500 克
-
大白菜叶 大片的8 片
-
适量 老干妈风味豆豉泰式甜辣酱适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
67.9 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
212.6 kJ /
50.9 kcal
Tuk
1.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
带我去野餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína