白菜牛肉卷

白菜牛肉卷

4.1 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
8 个

Suroviny

  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 麻油
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 2 小撮
  • 500 克
  • 大白菜叶 大片的
    8 片
  • 泰式甜辣酱
    适量
    适量 老干妈风味豆豉

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 67.9 mg
Protein 7.6 g
Kalorie 212.6 kJ / 50.9 kcal
Tuk 1.4 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 2.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...