白菜牛肉卷
TM6 TM5

白菜牛肉卷

4.1 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 牛肉肉糜
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 5 克 麻油
  • 5 克 蚝油
  • 2 小撮 盐
  • 500 克 水
  • 8 片 大白菜叶 ,大片的
  • 适量 泰式甜辣酱
    nebo 适量 老干妈风味豆豉

Nutriční hodnoty
na 1 个
Kalorie
212.6 kJ / 50.9 kcal
Protein
7.6 g
Sacharidy
2.1 g
Tuk
1.4 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
67.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty