Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 2 Pck. Puddingpulver mit Vanillegeschmack
- 15 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 140 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Milch
- 1 Prise Salz
- 40 g Butterschmalz
- 600 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), in Stücken (3,5 cm)
- 400 g Apfelsaft
- 1 TL Zimt
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 33 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streuselzopf
1h 30min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 godz.
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1h
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2 Std. 25 Min
Würziger Rahmfladen mit Kabanossi
6 Std. 30 Min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2 godz.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 godz.
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Osternest
2 godz.
Apfel-Quark-Puffer
45min