Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Milch
- 10 g Hefe
- 45 g Zucker
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 300 g Äpfel, geviertelt, geschält, entkernt
- 70 g Zucker
- 8 g Zimt, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter, weich
- 30 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 37 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllter Hefekranz
2 godz. 15 min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2h 25 min
Erdbeerschnecken
3h
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2 Std.
Bier-Schokoladen-Kuchen
3h
Laugenzopf
3 Std. 30 Min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 Std.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Omas Streuselkuchen vom Blech
3h
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1 Std. 20 Min