Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 50 g Haselnüsse
- 50 g Mehl
- 70 g Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
Teig und Fertigstellung
- 150 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g frische Hefe
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 400 g Zwetschgen, entsteint
- 1 Ei, verquirlt
- 140 g Puderzucker
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 40 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Kürbis-Nuss-Schnitten
1hod. 30min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Carina-Kuchen
2h 30min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1hod. 20min
Erdbeer-Streusel-Taler
2 godz. 20 min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2h 45min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min