Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 50 g Haselnüsse
- 50 g Mehl
- 70 g Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
Teig und Fertigstellung
- 150 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g frische Hefe
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 400 g Zwetschgen, entsteint
- 1 Ei, verquirlt
- 140 g Puderzucker
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 40 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangen-Marzipan-Plätzchen
2 godz. 30 min
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Zwirbel-Sonne
2 Std. 10 Min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 Std. 45 Min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2 godz.
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 godz.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3h
Bananen-Walnuss-Muffins mit dunkler Schokolade
45 min
Apfel-Schnecken
4h
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h