Zařízení & příslušenství
Fish Ceviche
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper510 g
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice200 g
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)200 g
-
red onions cut into pieces100 g
-
vegetable oil140 g
-
oregano, dried (volitelně) to taste1 tsp
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
avocado cubed (1 cm/½ in.)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1105 mg
Protein
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tuk
43.5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
18.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cancun Mexico
10 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Salmorejo
30min.
Vegan Burgers
45min.
Vegan Aioli
5min.
Fish Ceviche
3hod. 25min.
Cheese Arepas
50min.
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6hod. 5min.
Peeler Sweet Potato Casserole
1hod. 20min.
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min.
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min.
Quick and Spicy Black Beans
20min.
Tinga de Pollo
40min.