Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 510 g fresh white fish, cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 200 g lime juice
  • 200 g Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 100 g red onions, cut into pieces
  • 140 g vegetable oil
  • 1 tsp oregano, dried, to taste (volitelně)
  • 15 g cilantro, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (1 cm/½ in.)
  • corn tostadas, to serve
    nebo salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2372 kJ / 564.8 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
18.3 g
Tuk
43.5 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
2 g
Sodík
1105 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty