Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 200 g di avocado, a pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
-
10
g di olio di sesamo
nebo 10 g di olio di cocco - 4 cucchiai di aceto di riso
- 100 g di verdura e/o frutta mista (ravanelli, carote, cetrioli, zenzero sottaceto, mango, radicchio), per guarnire
- 100 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, o mix con tonno e gamberetti, per guarnire
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati per guarnire (facoltativo)
- salsa di soia, q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 8 pezzi
- Kalorie
- 7104.8 kJ / 1698.1 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 238.7 g
- Tuk
- 59.5 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 3635.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baozi brasati
1j 30 menit
Uramaki (per 1 persona)
1j 30 menit
Sushi misto (per 1 persona)
10hod. 30min
Bento box
40 min
Ravioli cinesi
1j
Sushi burger
45 Min
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min
Sushi allo spada affumicato
55 Min
Uramaki di salmone
2j 30 menit
Sushi Burrito
45 Min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Gyoza
1j