Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di cipolla dorata o bianca, in quarti
- 50 g di burro, a pezzi
- 300 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (preferibilmente la coscia o la spalla)
- 200 g di vino rosso corposo
- 1 chiodo di garofano
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 60 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 2 uova medie
Pasta
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 20 - 25 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne (cappone o manzo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1534.6 kJ / 366.8 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 387.5 mg
Alternativní recepty
Macarons
1h 30min
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35min
Cracker ai semi senza glutine
1h
Satay di pollo con verdure
Žádné hodnocení
Spaghetti di vetro saltati con verdure (TM6)
1h 45min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 godz. 30 min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min