Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di cipolla dorata o bianca, in quarti
- 50 g di burro, a pezzi
- 300 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (preferibilmente la coscia o la spalla)
- 200 g di vino rosso corposo
- 1 chiodo di garofano
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 60 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 2 uova medie
Pasta
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 20 - 25 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne (cappone o manzo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1534.6 kJ / 366.8 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 387.5 mg
Alternativní recepty
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Panini croccanti
24h
Ragù di carne e verdurine
30 min
Baguette con ciccioli
5h
Risotto ai peperoni
40 Min
Apple Cider Old Fashioned
50 min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale (TM6)
20 Min
Bignè arcobaleno
2 Std.
Gelato al caramello con popcorn
8 godz.
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.