Kompatibilní verze
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 500 g água
- 2 ovos
- 250 g atum em lata escorrido
- 100 g pickles
- 50 g pimento morrone
- 50 g maionese (ver dica)
- 30 g ketchup
- 40 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Yorkshire puddings
- 4 ovos
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 200 g leite
- 12 c. chá de azeite
- Nutriční hodnoty
- na 12 unidades
- Kalorie
- 11180.3 kJ / 2672.2 kcal
- Protein
- 143.1 g
- Sacharidy
- 173.1 g
- Tuk
- 152.5 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 5728.1 mg
Alternativní recepty
Salmão thai com puré de edamame
1u. 20min
Ovos Benedict
20min
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1u.
Casinhas de bolachas de gengibre
Žádné hodnocení
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Simit (argolas de pão turcas)
2h 10min
Gaspacho de grão e cominhos
6u.
Patê de queijo cremoso e rabanete
5 Min
Salsichas romenas grelhadas (Mititei)
12 Std. 45 Min
Naan
1u.
Café moído
5 Min
Favas no forno
1u.