Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g lentilha vermelha partida
- 500 g água
- 120 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 400 g berinjelas
- 50 g azeite
- 200 g cebola, cortada em metades
- 3 dentes de alho
- 1 pimentão, verde ou vermelho, cortado em pedaços (aprox. 150 g)
- 400 g tomate pelado, enlatado, incluindo o suco
- 120 g vinho tinto
- 1 c. sopa de orégano seco
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1 - 2 c. chá de sal, a gosto
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- q.b. manteiga, para untar
- 40 g manteiga
- 500 g leite
- 40 g farinha de trigo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 Min
Pato do Imperador
Keine Bewertungen
Moqueca de peixe e camarão
55 min
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Tortilhas Tex-Mex com porco desfiado
1 Std. 20 Min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min
Soufflé de queijo
50 Min
Focaccia com cebola
2h
Cozido de tofu
30 Min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20 Min
Cookies com gotas de chocolate
50 Min