Kompatibilní verze
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 100.6 mg
Alternativní recepty
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1 Std. 10 Min
Massa para rechear com vários cortes
1 Std.
Salsichas romenas grelhadas (Mititei)
12h 45min
Menu: Creme de cenoura e caril & lagostins com arroz aromatizado
45 Min
Ponche de ananás e espumante
30 Min
Bolachas animal print
1 Std. 30 Min
Tempero picante para grelhados
5 Min
Croissants no forno com frutos silvestres
Žádné hodnocení
Tarteletes cappuccino
1 Std. 40 Min
Sumo de limão e gengibre com mel
45 Min
Bolo de chocolate com raspa de laranja
1 Std.
Arroz-doce de leite condensado
1 Std.