Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
TM6 TM5

Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

Praliné

  • 100 g amêndoa s/ pele
  • 125 g açúcar
  • 50 g água

Pudim

  • 150 g alperce seco
  • 150 g água
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • ½ limão só o sumo
  • 6 ovos
  • 1 pitada de sal
  • 180 g açúcar mais q.b. p/ polvilhar

Cobertura

  • 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
  • 20 g açúcar em pó
  • ½ limão só o sumo

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
612.1 kcal / 2560.9 kJ
Protein
8.8 g
Tuk
33.7 g
Sacharidy
74.8 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
16 g
Sodík
100.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty