Kompatibilní verze
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 100.6 mg
Alternativní recepty
Sopa de vegetais com peru
40min
Coxas de frango tropicais com tosta havaiana
3h 40min
Frango picado com polenta
45min
Muffins de chocolate em forma de coração
40min
Bombons de chocolate de Viena
Žádné hodnocení
Chupa-chupas de morango
40min
Mini-bolos de frutos vermelhos com gelado de natas azedas
5h 45min
Cheesecake de abacate com limão
Žádné hodnocení
Tempero picante para grelhados
Žádné hodnocení
Crepes com frango
1 Std. 35 Min
Massa folhada
1h 30min
Arroz-doce de leite condensado
1h