Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral

Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
6 doses

Suroviny

Praliné
  • amêndoa s/ pele
    100 g
  • açúcar
    125 g
  • água
    50 g
Pudim
  • alperce seco
    150 g
  • água
    150 g
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • limão só o sumo
    ½
  • ovos
    6
  • sal
    1 pitada de
  • açúcar mais q.b. p/ polvilhar
    180 g
Cobertura
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    400 g
  • açúcar em pó
    20 g
  • limão só o sumo
    ½

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 100.6 mg
Protein 8.8 g
Kalorie 2560.9 kJ / 612.1 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 74.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...