Kompatibilní verze
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 100.6 mg
Alternativní recepty
Bolo 10º aniversário do Cookidoo®
2h
Bolo-rei sem glúten
3 Std. 35 Min
Hambúrgueres Keto com curgete
40 min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2h 30min
Bolo de três leites
2h
Bolinho de bacalhau
30 min
Quindins
1h
Torta de tiramisu
3h
Cupcakes de cérebro
1h 40min
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
3h 50min
Creme de limão com morangos
10min
Esparregado com polenta frita
2h 30min