Kompatibilní verze
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g açúcar
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 360 g leite
- 50 g azeite
- 8 g fermento de padeiro seco
- 30 g vinho do Porto
- 660 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 - 15 g canela em pó
- 8 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 1500 g
- Kalorie
- 15308.1 kJ / 3658.7 kcal
- Protein
- 84.7 g
- Sacharidy
- 664.8 g
- Tuk
- 69.3 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 28.2 g
- Sodík
- 3307.8 mg
Alternativní recepty
Pão-de-ló de Vizela
1h 40 min
Focaccia recheada
3óra
Bola doce mirandesa
1 godz. 50 min
Doce de ginja
Žádné hodnocení
Tarteletes de cogumelos
35 min
Pão doce de azeite
1h 40 min
Pão de manga
1óra
Pãezinhos de iogurte e fruta
1 godz. 50 min
Broa de milho com chouriço
2h 20min
Folar doce
2óra
Bola de azeite
2h 35min
Filhós de abóbora
1h 30 min