Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 700 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal
- 10 g de algas variadas deshidratadas en trozos
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 6 - 8 cubitos de hielo
- 50 g de frambuesas
- 20 g de huevas de salmón
- 50 g de grosella roja
- 10 g de brotes (guisantes, alfalfa, rábano, etc.)
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1175 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1u.
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1h 40min
Menú: Cremoso de cecina. Tartaletas de marisco. Zarzuela de pescados y mariscos. Turrón de chocolate y pistachos.
1 Std. 15 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
1 Std. 20 Min
Costillas con salsa de café
1u.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Lomo de cerdo marinado
5 Std. 15 Min
Pollo cásate conmigo (Marry Me Chicken)
40min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2u. 35min