Brazo de gitano de gambas y salmón

Brazo de gitano de gambas y salmón

4.6 233 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 12hod. 40min.
12 rodajas

Suroviny

Bizcocho
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
  • 130 - 150 g de mayonesa
  • 20 g de kétchup
  • 50 g de huevas de mújol
  • 10 - 15 g de coñac
    10 - 15 g de brandy
  • 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
Montaje y decoración.
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas finas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rodaja

Sodík 572.7 mg
Protein 14.6 g
Kalorie 1093 kJ / 261 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...