Fondant aux deux chocolats

Fondant aux deux chocolats

4.3 81 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
6 portions

Suroviny

  • 120 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 95 g de sucre en poudre
  • 35 g de cassonade
  • 4 œufs
  • 20 g de farine de blé
  • 80 g de chocolat au lait
  • 40 g de chocolat pâtissier au caramel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 52.5 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1676.7 kJ / 402.7 kcal
Tuk 25.7 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 15.2 g
Sacharidy 36.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...