Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau moelleux
- 120 g de beurre doux froid, et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait
- 200 g de farine de blé
- 50 g de fécule de pomme de terre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et égrainée
- 10 g de levure chimique
Le caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 75 g de beurre demi-sel froid, en morceaux
- 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1045 g d'eau
- 1 ½ c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1529 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 min
Gâteau moelleux au cidre
1h 5min
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Dessert aux pommes
45 min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 min
Gâteau aux pommes et sucre vanillé
55 min
Gâteau choco-noisette
1h 40min
Gâteau Émilie
45 min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min