Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau moelleux
- 120 g de beurre doux froid, et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait
- 200 g de farine de blé
- 50 g de fécule de pomme de terre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et égrainée
- 10 g de levure chimique
Le caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 75 g de beurre demi-sel froid, en morceaux
- 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1045 g d'eau
- 1 ½ c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1529 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux pommes et sucre vanillé
55min
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1 Std.
Gâteau à l'ananas caramélisé
40 Min
Papet jurassien
2 godz. 45 min
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Moelleux poire-noisette
45 Min
Gâteau Émilie
45 Min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Flan pâtissier aux prunes
2sa 5 dk
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min