Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 gomba, friss, alaposan megtisztítva (a szárak eltávolítva és félretéve)
- 20 g mandula, hámozott
- 40 g parmezán, darabokra vágva (3 cm)
- 40 g vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből)
- 20 g extraszűz olívaolaj
- 60 g mogyoróhagyma, negyedekre vágva
- 1 fokhagyma gerezd
- 1 tojás
- ½ csokor petrezselyem levél, sima, friss, csak levelek
- 1 csipet szerecsendió, őrölt
- ½ tk só, ízlés szerint
- 1 - 2 csipet feketebors, őrölt
- Nutriční hodnoty
- na 1 adag
- Kalorie
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 523.5 mg