蒜泥白肉

蒜泥白肉

4.1 29 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

煮白肉
  • 切片
    10 克
  • 打结
    5 支
  • 1600 克
  • 五花肉 一整块
    500 - 600 克
蒜泥蘸酱
  • 蒜头
    30 克
  • 生抽
    100 克
  • 麻油
    1 茶匙
  • 芝麻 熟的
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.2 g
Kalorie 2309 kJ / 552 kcal
Tuk 48.1 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...