Zařízení & příslušenství
蒜泥白肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
煮白肉
-
姜 切片10 克
-
葱 打结5 支
-
水1600 克
-
五花肉 一整块500 - 600 克
蒜泥蘸酱
-
蒜头30 克
-
生抽100 克
-
麻油1 茶匙
-
芝麻 熟的1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.2 g
Kalorie
2309 kJ /
552 kcal
Tuk
48.1 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
8.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína