Osttiroler Schlipfkrapfen

Osttiroler Schlipfkrapfen

4.3 37 hodnocení
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 Portionen

Suroviny

Teig und Vorbereitung
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
    80 g Parmesan, in Stücken
  • Weizenmehl, griffig
    400 g
  • Sonnenblumenöl
    20 g
  • Wasser
    100 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
Fülle und Fertigstellung
  • Zwiebeln in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Wasser
    700 g
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Schnittlauch, frisch
    2 Bund
  • Butter in Stücken
    180 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 701 mg
Protein 13 g
Kalorie 2105 kJ / 503 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...