
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse in Stücken
nebo 80 g Parmesan in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 503 kcal / 2105 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 701 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Menü: Gemüserisotto; Minischokokuchen
1hod.
Erdäpfelwirler
1hod.
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Schlutzkrapfen
1hod.
Neapolitanische Calzone
1hod. 30min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Käsespätzle
45min
Jägersauce mit Knödel
50min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Frittaten
30min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min