Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
nebo 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2105 kJ / 503 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 701 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Jägersauce mit Knödel
50 min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Himmlische Schokokugeln
3h 20min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1 Std. 10 Min
Bunte Donuts
2 godz. 40 min
Schwarzwälder Kirschdessert
1 godz. 40 min
Blüten-Focaccia
1 godz. 45 min
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1 Std. 10 Min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 Std. 30 Min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min