Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
nebo 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiroler Schlutzkrapfen
1 Std.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Käsespätzle
45min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Wälder Käsknöpfle
55 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 godz. 5 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min