Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
nebo 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1h 15min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2h 30min
Gebackene Speckknödel
50 min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Käsespätzle
45min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 godz. 20 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Tiroler Kasnock’n
1h
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min