Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 170 g di latte intero
- 80 g di olio di arachidi
Bagna al cioccolato
- 300 g di latte intero
- 50 g di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Crema di mascarpone
- 120 g di zucchero
- 4 uova a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 300 g di biscotti savoiardi
- 50 g di cioccolato fondente in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4183.1 kJ / 999.8 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 76.5 g
- Tuk
- 70.5 g
- Nasycený tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 171.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20min
Torta cuore soffice panna e caffè
4h 30min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1h
Besciamella
15min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2 Std.
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Pan di spagna panna e fragole
2 Std.
Crema Bimby® al caffè
1h
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1h 30min