
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 隻 冷凍章魚 (約1000 - 1200 克),切小塊
- 100 克 白酒
- 2 顆 洋蔥 (每顆約80克)
- 2 粒 蒜頭
- 70 克 橄欖油
- 300 克 罐裝切碎番茄 汁液保留
- 鹽 適量
- 黑胡椒粉 適量
- 350 克 長米
- 50 - 100 克 水
- 4 枝 新鮮香菜 只取葉子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 483 kcal / 2026 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g