章魚燉飯

章魚燉飯

3.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份

Suroviny

  • 冷凍章魚 (約1000 - 1200 克),切小塊
    1 隻
  • 白酒
    100 克
  • 洋蔥 (每顆約80克)
    2 顆
  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    70 克
  • 罐裝切碎番茄 汁液保留
    300 克
  • 適量
  • 黑胡椒粉 適量
  • 長米
    350 克
  • 50 - 100 克
  • 新鮮香菜 只取葉子,切碎
    4 枝

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 34 g
Kalorie 2026 kJ / 483 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...