Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar)
- 150 g de nueces pacanas
- 300 g de azúcar moreno
- 100 g de azúcar
- 180 g de aceite de girasol
- 4 huevos
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de canela molida
- 300 g de zanahoria (rallada grueso)
Frosting de queso
- 80 g de chocolate blanco en trozos
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 400 g de queso cremoso
- 30 g de zumo de naranja
- 50 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 12 raciones
- Kalorie
- 34502.7 kJ / 8246.3 kcal
- Protein
- 76.1 g
- Sacharidy
- 938.8 g
- Tuk
- 481.6 g
- Nasycený tuk
- 142.9 g
- Vláknina
- 33.3 g
- Sodík
- 4542.3 mg
Alternativní recepty
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5 Std.
Cake de almendras con almíbar de azahar
1h 10min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1 Std. 25 Min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3ωρ.
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete
2 Std.
Muffins de chocolate con pan y avena
1h
Rosquillas glaseadas con caramelo
5 Std.
Hojaldre de mascarpone y manzana
45min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1h 30min