
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
nebo 1 cucharada de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 185 kcal / 776 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 258.6 mg
Alternativní recepty
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Pan de leche
2hod. 20min
Pan de molde
3hod.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2hod. 20min
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3hod. 20min
Pan rústico de cúrcuma
9hod. 30min
Mini baguettes rústicas
16hod. 30min
Panecillos de leche
4hod. 30min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Panecillos tiernos para desayuno
2hod. 20min