Pan trenzado judío (Challah) - Israel

Pan trenzado judío (Challah) - Israel

4.7 212 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
16 rebanadas

Suroviny

Masa
  • 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 250 g de agua
  • 40 g de miel
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 500 g de harina de fuerza
  • 10 g de sal
Montaje y horneado
  • 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
  • 1 yema de huevo
  • 1 cucharada de aceite
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharada de agua
  • 1 cucharada de semillas de amapola
    1 cucharada de semillas de sésamo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 258.6 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 27.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...