Pan trenzado judío (Challah) - Israel

Pan trenzado judío (Challah) - Israel

4.8 197 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod.
16 rebanadas

Suroviny

Masa
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    60 g
  • de agua
    250 g
  • de miel
    40 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • huevo
    1
  • de harina de fuerza
    500 g
  • de sal
    10 g
Montaje y horneado
  • de harina de fuerza
    4 - 6 cucharadas
  • yema de huevo
    1
  • de aceite
    1 cucharada
  • de sal
    1 pellizco
  • de agua
    1 cucharada
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
    1 cucharada de semillas de sésamo

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 185 kcal / 776 kJ
Protein 5.3 g
Tuk 6 g
Sacharidy 27.5 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 258.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...