Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de agua
- 40 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje y horneado
- 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de aceite
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de agua
-
1
cucharada de semillas de amapola
nebo 1 cucharada de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 258.6 mg
Alternativní recepty
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Pan de leche
2h 20min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Pan greñado art
3h 30 min
Pan de leche
2h 20min
Scones
30 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Pan de molde
3h
Bretzel
1h 15min
Jalá
2 godz.